nieuw in olst en omgeving gastouderbureau thuys

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang opende onlangs de 31-jarige Elisabeth Monsma-Harmeijer haar gastouderbureau Thuys. “Het is niet uniek, ik ben niet de eerste en zal ook zeker niet de laatste zijn. Maar ik vind dat het anders en beter kan. Tegenwoordig kiezen ouders steeds vaker voor kleinschalige opvang en willen ze graag dat hun kind weer centraal komt te staan, waarbij de opvang steeds door dezelfde vertrouwde persoon geboden wordt”, aldus Elisabeth. “Echter ondervinden veel ouders problemen om een geschikte en gediplomeerde gastouder te vinden. Wij bemiddelen tussen ouders/verzorgers en de gastouder. Vaak biedt een gastouder opvang bij haar thuis, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat er bij jou thuis opvang geboden wordt.” 

Het kabinet besloot enkele maanden geleden vanaf 2016 meer geld uit te trekken voor de opvang van kinderen. Elisabeth verwacht dat de vraag naar gastouderopvang hierdoor een boost zal gaan krijgen, omdat deze vorm van opvang vaak de goedkoopste vorm is. “Wij werken volgens de strakke richtlijnen van de Wet Kinderopvang en wij bemiddelen in flexibele, professionele en kwalitatief hoogstaande opvang. Wij begeleiden voortdurend onze gastouders en hebben een oudercommissie in het leven geroepen om de kwaliteit te blijven waarborgen. Ook worden wij jaarlijks gecontroleerd door de GGD en zijn wij aangesloten bij de landelijke geschillencommissie kinderopvang”, vertelt Elisabeth.

Gastouderbureau Thuys nodigt ouders/verzorgers en gastouders van harte uit voor een vrijblijvend gesprek waarin de wensen en voorwaarden kenbaar gemaakt kunnen worden. “Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, want het gaat wel om jouw kind dat de beste zorg verdient, terwijl jij afwezig bent. Wij verzorgen opvang op maat. Aangezien de lijnen kort en wij kleinschalig zijn is Gastouderbureau Thuys de ideale partner om je kind thuis te laten voelen als de ouders aan het werk zijn.”

“Ons gastouderbureau staat voor professionele kinderopvang bij de gastouder of bij jou thuis, voor kinderen van 0 tot 13 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.” Neem contact op met Gastouderbureau Thuys en laat je geheel vrijblijvend informeren. Voor meer info: staging2.gastouderbureauthuys.nl , tel. 0570 – 59 18 78.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.