nieuw hoofdsponsorcontract en kleding voor sv heeten

Loohuis Installatietechnieken B.V. besloot afgelopen zomer niet alleen om het hoofdsponsorcontract bij SV Heeten te verlengen voor een periode van vier voetbaljaren, maar heeft daarnaast ook het eerste team voorzien van nieuwe poloshirts en nieuwe bedrijfskleding.

“Namens de selectie, maar minstens net zoveel namens het bestuur zijn we de firma Loohuis Installatietechnieken B.V. zeer dankbaar voor het feit dat ze zich voor wederom een lange periode aan onze club verbinden. Een mooie mijlpaal met een partner welke we al lange tijd kennen. Juist daarom is het zo mooi dat deze samenwerking wederom een groot aantal extra jaren zal duren. Nogmaals dank”, aldus de voetbalclub.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.