nieuw heeten pas laat langs langeveen

Trainer Harold Sneller van Nieuw Heeten: “Vanaf het begin waren we de bovenliggende partij. Het veld was heel moeilijk bespeelbaar. Onze keeper heeft niks te doen gehad, omdat we niks hebben weg gegeven, voetballend waren we dan ook beter. Omdat het nog lang 0-0 stond moest ik met wissels iets proberen te forceren. In de 85e minuut pakte dat goed uit. Wout ten Have speelde twee man uit en scoorde uitstekend. Uiteindelijk zijn we dus terecht beloond. De winterstop ingaan met een overwinning voelt goed.”

Nieuw Heeten bezet de vierde plek op de ranglijst. De eerstvolgende competitiewedstrijd wordt pas op veertien februari gespeeld. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit op het programma. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.