nederpopavond met feestlift in de gouverneur

Het duo Feestlift neemt zaterdag 19 december, samen met de band Watt-ever, de bezoekers van de Gouverneur in Raalte mee terug naar de jaren tachtig. In die jaren kwam de Nederpop op, met bands als Doemaar, Toontje lager, Het Goede Doel en dergelijke. Net als afgelopen vrijdag zal dan heel de Gouverneur meezingen met hits uit deze tijd!

Een aantal weken geleden stonden ze nog samen in het Capellenborgh theater in Wijhe, waar het één groot succes was. Bij de Gouverneur was er afgelopen vrijdag nog Heel de Gouv zingt Hazes, maar nu dus de Nederpop. Op deze zaterdagavond zal ook de ‘Willem’ borrel plaats vinden. Dit is ontstaan toen Jeroen Wilms, liefhebber van de Nederpop, een avond organiseerde met deze muziek. Jeroen Wilms, eigenaar van By Willem in Heino, zingt wekelijks Nederpop en zal op deze avond natuurlijk ook meezingen. De entree is gratis. Tevens is het zaaltje achter het café geopend voor liefhebbers van de Dance. Hier zal DJ D-Club de allerbeste Dance-hits ten gehore brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.