nationale actie samen voor de voedselbank van start

De nationale actie ‘Samen voor de Voedselbank’ loopt tussen 7 en 18 december.

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie.

“Van 7 tot en met 18 december gaan we weer zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen.”
RTV Oost heeft de medewerking van alle inwoners van Overijssel nodig om van deze actie een succes te maken. Kom ook in actie en help met het inzamelen van levensmiddelen die op ons boodschappenbriefje staan.

Gedurende de actie zijn er in de hele provincie inzamellocaties waar goederen ingeleverd kunnen worden. Ook bij de Korenbloem staan kratten klaar waar je de levensmiddelen kunt inleveren. Je kunt alleen houdbare producten geven. “Wij hopen voor de voedselbank dat er veel kratten gevuld gaan worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.