nachtelijke werkzaamheden salland twente tunnel met afsluiting

Om de veiligheid en functionaliteit van de Salland-Twentetunnel (N35) te garanderen voert Rijkswaterstaat regelmatig regulier onderhoudswerkzaamheden uit. In december staat dit gepland voor donderdagnacht 10 december.

Het onderhoud in de Salland-Twentetunnel duurt van donderdag 10 december 20.00 uur tot vrijdag 11 december 05.00 uur. Het betreft standaard onderhoudswerkzaamheden, zoals het reinigen van camera’s en het onderhouden en bijstellen van systemen.

Omleiding
Tijdens het onderhoud zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het wegverkeer en gelden er omleidingen. Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt: maximaal 5 tot 10 minuten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.