Home / archiefcentraal / mustafa saymak verlengt contract bij pec zwolle

mustafa saymak verlengt contract bij pec zwolle

“Tijdens mijn revalidatie heeft PEC Zwolle het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat voelt zeker goed. Het is ook altijd mijn intentie geweest om de club niet transfervrij te verlaten. Ondanks de interesse van andere verenigingen, had het mijn voorkeur om het contract te verlengen. PEC Zwolle heeft me de afgelopen jaren veel gegeven en gebracht. Ik ben dan ook blij dat we er samen uit zijn gekomen”, aldus Saymak, die tevens aangeeft dat zijn revalidatie volgens schema verloopt.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de contractverlenging van Saymak: “Mustafa heeft de afgelopen seizoenen aangetoond een meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Nu hij duidelijkheid heeft over zijn toekomst kan hij zich de komende maanden volledig richten op zijn herstel. We zijn te spreken dat Mustafa langer aan onze mooie club verbonden blijft.”

Foto: Johan Wolff (www.johanwolff.nl)

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.