minder stress en meer ontspanning met mediteren

In december en januari starten nieuwe cursussen Diepte Meditatie in Wesepe. Diepte meditatie is een methode om het denken tot rust te brengen en innerlijke stilte te ervaren. Het resultaat is een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning.

Diepte meditatie is misschien wel de makkelijkste vorm van mediteren, zittend in een comfortabele stoel. Iedereen kan het leren. Je richt de aandacht naar binnen en de denkende geest komt tot rust. Omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, is er als vanzelf ook een diepe lichamelijke ontspanning. Hierdoor krijgt het lichaam de gelegenheid zich te herstellen.Vermoeidheid en (diepliggende) stress worden opgeruimd en energie neemt toe.

De techniek achter diepte meditatie is eeuwenoud en is wezenlijk anders dan andere meditatiemethodes. Je mediteert met een mantra, een klank zonder specifieke betekenis. Deze klank zorgt er ‘als vanzelf’ voor dat lichaam en geest tot rust komen. Hierbij zullen stress en vermoeidheid oplossen. Je hebt meer energie, meer rust en meer geluk.

Mogelijk komt diepte meditatie in aanmerking voor vergoeding uit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie bel je Martijn de Kreek, 0570 530 567 of kijk je op staging2.hoi.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.