metershoge stapel hout in brand bij flierefluiter

Bij kinderboerderij de Flierefluiter in Raalte is woensdagochtend een metershoge stapel afvalhout in brand gestoken. De brand was zo hoog, dat de politie en brandweer een kijkje kwamen nemen en een einde aan de illegale afvalverbranding maakten.

Omwonenden zagen aan het begin van de ochtend, toen het nog duister was, licht vanaf de hoek Raarhoeksweg/Hogebroeksweg komen. Op de hoek stond een houtstapel van wel vijf meter hoog in de hens. De stapel bestond uit afvalhout van het gesloopte doolhof en snoeihout.

Voor de brand had de familie Pronk geen vergunning aangevraagd. “We riskeren liever een boete dan dat de jeugd er met Oud&Nieuw mee aan de haal gaat. Nu waren de omstandigheden goed. Dus liever nu een boete, dan dat er straks een boerderij van een buurman in de brand staat omdat het ongecontroleerd gebeurt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.