Home / archiefcentraal / marienheemse kids brengen kerstverhaal

marienheemse kids brengen kerstverhaal

Elk jaar spelen Mariënheemse kids het Kerstverhaal in de kerk in Mariënheem. En ook dit jaar was het weer genieten geblazen van het Kindje Wiegen. Anique Pakkert stuurde ons een verslagje, de foto’s zijn van Harrie Huisman.

Het blijft toch ieder jaar weer een feestje: het verhaal van de geboorte van Jezus uitgebeeld door Mariëmheems jeugd. Stralende engelen en engeltjes die de blijde boodschap vertelden, geholpen door een vertelster. Devote herders en timide schaapjes die het hoorden trokken langs de banken. Trotse koningen brachten geschenken. Natuurlijk waren Maria en Jozef er ook, met een Jezus die bijzonder goed te pas was. Alles werd overgoten met een muzikaal sausje door een engelachtig koortje, vakkundig begeleid door de organiste en Mariënheems allerkleinsten met muziekinstrumentjes. Alles mooi aangekleed en versierd, niet in het minst door de gelukkige kindersnoetjes om deel uit te maken van het verhaal.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.