marienheemse in all you need is love

‘‘Ik was echt helemaal overdonderd!’’ vertelt Suzan. ‘‘Daniëlle, een vriendin van mij had mij en twee andere vriendinnen naar de studio gelokt met het verhaal dat ze kaartjes voor een film had gewonnen. Ze was de enige die ervan wist. Als je dan eenmaal in de zaal zit ga je wel iets vermoeden, maar je durft het gewoon niet te hopen. Ik zat daar echt totaal in shock.’’

De man waar het allemaal om draait is Damian. Hij komt uit Mexico, maar Suzan heeft hem leren kennen in Barcelona. Suzan: ‘‘Zoiets plan je natuurlijk niet. Het liefste word je natuurlijk verliefd op iemand die in de buurt woont, maar ja… Niks aan te doen. Hij is gewoon te leuk!’’

Suzan kan nu lekker Kerst en Oud en Nieuw samen met haar geliefde vieren. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet als ze elkaar in de armen vliegen? Kijk dan vanavond om 20.30 uur naar All You Need Is Love op RTL 4.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.