luttenberg geniet van st steffenrit

Ook dit jaar werd er traditiegetrouw op de tweede kerstdag een St. Steffenrit in Luttenberg georganiseerd. Leden van de Rijverenigingen uit Luttenberg konden op tweede kerstdag samen met hun pony of paard genieten van een mooie sterrit uitgezet door Johan Blankenvoorde, Jeroen Jansman, Ina en Edwin Ohms.

De start en finish was in de manege De Luttenberg. De fraaie uitgezette route rondom Luttenberg werd met pijlen aangeven. De pijlen gaven de richting en het tempo van rijden aan. Zo moest er afwisselend gestapt, gedraafd en gegaloppeerd worden.

Halverwege de route, in het weiland van de familie Nieuwenhuis, stonden vrijwilligers de deelnemers op te wachten met warme chocomelk. Ook was het mogelijk om hier enkele hindernissen te springen.

Onderweg kregen deelnemers op verschillende controleposten enveloppen met daarin puzzelopdrachten. In de manege werden deze opdrachten onder het genot van een kop erwtensoep opgelost. Voor alle deelnemers was er een klein prijsje te winnen.

Vrijwilligers zorgden er voor dat deelnemers op gevaarlijke punten de route veilig konden volgen. Zonder problemen is dan ook dit jaar de rit weer verlopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.