linderte op bezoek bij schuilenburg

Vanuit de kernwaarde ‘samen’ is De Linderte op bezoek geweest bij de bewoners van Schuilenburg in Raalte-Noord. Zij waren eerder bij De Linderte te gast tijdens de musical van groep acht, vorig jaar. Groep 3b heeft verschillende kerstliedjes gezongen onder begeleiding van meneer Jürgen. Enkele kinderen van groep 7 hebben geholpen met het inschenken van de koffie en het uitdelen van de kerstkoekjes. De kinderen kregen natuurlijk ook wat ranja en zelfs de Kerstman had nog een kleine traktatie voor de kinderen. Het was een geslaagd ‘samenzijn’ en zeker voor herhaling vatbaar.

Schuilenburg in Raalte-Noord is een woonomgeving voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld jongeren met een beperking of senioren met dementie of een zorgvraag. Het is ook een centrale ontmoetingsplek voor de buurt, dat zorgt voor levendigheid en voorzieningen in de wijk. We zorgen samen in de wijk voor ‘leven met plezier’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.