leeren lampe eerste kerstdag spetterend programma

De Leeren Lampe is op eerste kerstdag geopend van 22.00 tot 03.00 uur. In de Music Factory van De Leeren Lampe zorgen Plork en de Aannemers en DJ Total Tommy voor een gezellig feest.

Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (b)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Multi inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten of in het kleine café aan de haven, nergens draaien deze heren hun hand voor om. 

Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley en daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, waarbij ze menig 3FM dj vaak tot muzikale wanhoop dreven. Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op, zodat zelfs je opa en oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers. 

Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek. Zelfs liedjes waar je het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod.

Leeftijd 16+, entree: 10 euro (geen voorverkoop).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.