landstede studenten halen geld op voor serious request

Studenten Gezond & Wel van Landstede Salland in Raalte hebben de afgelopen tijd met verschillende activiteiten ruim 750 euro opgehaald voor Serious Request.  

Met uiteenlopende klussen, zoals het bakken voor familie, buren en vrienden, het maken van tosti’s in een woonzorgcentrum en het ophalen van lege flessen langs de deuren, hebben studenten van de mbo-opleidingen HZW (Helpende in de Zorg en Welzijn) en Verpleegkunde stukje bij beetje dit mooie geldbedrag verzameld.

In hun opleiding krijgen deze studenten vaker te maken met dit soort activiteiten en evenementen. De school heeft ‘klaar staan voor elkaar’ hoog in het vaandel staan en laat haar studenten daarom regelmatig goede initiatieven rondom deze levenswaarde organiseren en uitvoeren.

Serious Request
Serious Request is een jaarlijks terugkerend initiatief van radiozender 3FM en het Rode Kruis. Komende week zamelt Serious Request zoveel mogelijk geld in voor jongeren die moeten overleven in oorlogsgebieden. Deze ‘next generation’ verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Het geld dat de Landstede-studenten hebben bijeengebracht, is inmiddels overgemaakt op Giro 661 van het Nederlandse Rode Kruis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.