landstede raalte beste van nederland

Wederom is de opleiding Dierverzorging van Landstede Raalte uitgeroepen tot beste van Nederland. De opleiding scoorde een totaal van 78 punten en verdient daarmee het predicaat Topopleiding en is de enige in het vakgebied met een ster. 

De nieuwe Keuzegids mbo-studies 2016 is vandaag verschenen, met daarin per vakgebied een uitgebreid overzicht van opleidingen, arbeidsmarktgegevens en een kwaliteitsvergelijking tussen mbo-scholen in Nederland. Acht opleidingen van Landstede behoren tot de top in hun categorie. De opleiding Dierverzorging bij Landstede MBO in Raalte staat landelijk voor de op nummer 1, vóór het Groenhorst College, de Lentiz Onderwijsgroep en het Nordwin College.

Landstede Dierverzorging Raalte werd zeer positief beoordeeld door de studenten. Er haken maar weinig studenten af en het percentage studenten dat na vier jaar een diploma haalt is hoog in vergelijking met de andere opleidingen in de categorie.

De Keuzegids mbo-studies 2016 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.