laatste minuten zijn lemelerveld fataal

De eerste helft verloopt gelijkwaardig. Na een half uur spelen staat het nog steeds 0-0. In de 34e minuut komt daar echte verandering in door een prachtige goal van Columbia speler Michael langenbach. Een indraaiende bal in de rechter bovenhoek zorgt voor de 0-1. Lemelerveld probeert voor rust nog wat terug te doen, maar komt niet verder dan een bal op de kruising. De teams gaan met een 0-1 ruststand de kleedkamers in.

Vlak na rust begint Lemelerveld direct fel en weet vanuit de eerste aanval de gelijkmaker binnen te schieten. Danny Berghuis schiet de 1-1 op het scorebord. Tot aan de laatste minuten vand e tweede helft blijft de spanning aanwezig in het duel. In de 88e minuut scoort Columbia speler Mourad Kasrioui de 1-2 binnen. Een laag hard schot kan niet worden weggewerkt door de keeper van Lemelerveld. Met nog twee minuten op de klok is de wedstrijd zo goed als beslist. Kasrioui prikt er in de allerlaatste minuut van de wedstrijd echter nog een bij in. In de 90e minuut zet hij de eindstand op 1-3.

De ploeg uit Lemelerveld heeft na dertien wedstrijden spelen vijftien punten verzameld en staat daarmee op de achtste plek op de ranglijst van de Derde klasse B.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.