Home / archiefcentraal / komt allen met of zonder badpak

komt allen met of zonder badpak

In samenwerking met ‘De vrienden van de Sprokkelaars’ houdt Bakkerij van de Most de derde Nieuwjaarsduik Lemelerveld. Na twee succesvolle jaren gaat de organisatie ook dit jaar weer voor veel duikers en publiek. “Onze duikers kunnen spreekwoordelijk wel een duwtje in de rug gebruiken.”

Het Heidepark is open vanaf 13.00 uur en de duik zal om 14.00 uur plaatsvinden. Het inschrijfgeld, minimaal drie euro, komt volledig ten goede aan toneelvereniging Plankenkoorts. Het veertigjarig bestaan wordt opgeluisterd met een schitterend openluchtspel. Onder het genot van een consumptie kunnen de beste wensen uitgewisseld worden en kan er worden gekeken naar het verkoelende schouwspel. 

Voor de meest ludieke verschijning is er weer een mooie waardebon te winnen. Voor iedere duiker is er een goodiebag. “Komt allen met of zonder badpak en wij maken er een feestje van.” Inschrijven kan op w.w.w.nieuwjaarsduiklemeleveld.nl.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.