kluis tankstation raalte mogelijk leeggezogen

Zondagnacht hebben dieven een nog onbekend geldbedrag en rookwaar buitgemaakt bij een tankstation aan de Brugstraat in Raalte. “Ze zijn ’s nachts door het dak van het gebouw binnengekomen, op het moment dat er niemand meer in het pand was”, zegt Antoon van de Kolk, manager van Gulf Demarol, het overkoepelend bedrijf in Harderwijk. Een medewerkster ontdekte de inbraak en alarmeerde de politie.

Het gebruik van een stofzuiger om de kluis leeg te halen is Van de Kolk overigens niet vreemd: “Je hoort wel vaker dat soort verhalen, dus het is niet uit te sluiten.” Of het om een stofzuiger van het tankstation of een zelf meegenomen stofzuiger gaat is nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.