kinderbingo en kinderfilm in dorpshuus heino

In de kerstvakantie wordt er op 23 december een leuke kinderfilm vertoond in het Dorpshuus in Heino. Jack bestelt een broertje: Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan totaal niet alleen zijn. Jack’s grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

Datum: 23 december
Aanvang 13.00 uur
Zaal open: 12.30 uur
Kosten: 5 euro (Inclusief ranja en popcorn in de pauze)
Kaartverkoop bij het HIP in het Dorpshuus of via filmhuis@dorpshuusheino.nl

Op dinsdag 29 december een kinderbingo in het Dorpshuus Heino met leuke prijzen. Kom gezellig samen met je vrienden, vriendinnen, broertjes en zusjes. De bingo start om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.