Home / archiefcentraal / kiekjes van coop crossloop luttenberg

kiekjes van coop crossloop luttenberg

De COOP Crossloop in Luttenberg werd zondag 20 december gehouden. Ruim 650 lopers hebben de finish gehaald onder de lenteachtig omstandigheden in hartje december. De crossloop in Luttenberg is de zesde race in het Sallands Crosscircuit. Op tweede kerstdag volgt de volgende krachtmeting: de Belte Kerstcrossloop in Nieuw Heeten.

Arne Mulder was de beste loper op de tien kilometer. De Zwollenaar won. Koen Vossers en Jos Verdaasdonk werden tweede en derde. Bij de vrouwen kwam Jacelyn Gruppen als winnares over de finish. Op de vijf kilometer was Jeroen Rodenburg bij de mannen en Gerja Zielman bij de vrouwen de snelste.

Natuurlijk was Johan Wolff aanwezig om prachtige foto’s te maken. En dat is ook gelukt.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.