kiekjes van coop crossloop luttenberg

De COOP Crossloop in Luttenberg werd zondag 20 december gehouden. Ruim 650 lopers hebben de finish gehaald onder de lenteachtig omstandigheden in hartje december. De crossloop in Luttenberg is de zesde race in het Sallands Crosscircuit. Op tweede kerstdag volgt de volgende krachtmeting: de Belte Kerstcrossloop in Nieuw Heeten.

Arne Mulder was de beste loper op de tien kilometer. De Zwollenaar won. Koen Vossers en Jos Verdaasdonk werden tweede en derde. Bij de vrouwen kwam Jacelyn Gruppen als winnares over de finish. Op de vijf kilometer was Jeroen Rodenburg bij de mannen en Gerja Zielman bij de vrouwen de snelste.

Natuurlijk was Johan Wolff aanwezig om prachtige foto’s te maken. En dat is ook gelukt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.