kerstsfeer proeven tijdens het moonlight shoppen

In Luttenberg wordt vrijdag 11 december weer het Moonlight Shoppen gehouden. Een braderie geheel in kerstsfeer, om met een goed gevoel de feestdagen in te gaan. Wat het Moonlight Shoppen in Luttenberg bijzonder maakt is de kleinschaligheid. Het is een avondje in gezellige kerstsferen. Op die manier hopen we de mensen alvast in de juiste stemming te brengen. En zeg nou zelf, het is toch ook gezellig, om met een glühweintje rondom een brandend vuurtje te staan.

De formule van het Moonlight Shoppen is al meerdere jaren succesvol in Luttenberg. Moonlight Shoppen is te vergelijken met de Duitse kerstmarkten, alleen staan de standhouders hier niet in houten hutjes, maar hebben ze gewone marktkramen. Bovendien is het evenement in Luttenberg iets kleinschaliger opgezet.

Er zijn zo’n zevenentwintig standhouders. Onder meer de horeca heeft een stand waar een soort ‘pruuverieje’ gehouden wordt en er zijn tal van stands die artikelen verkopen die in de kerstsfeer passen. Daarnaast is het kerstkoor Rhythm of Faith aanwezig met mooie kerstliederen en zijn de Bergklanken er ook voor de muzikale omlijsting.

Alles is aangekleed tot een sfeervol geheel. Er staan kerstbomen, er wordt kerstverlichting opgehangen, er lopen een paar Kerstmannen en er zijn midwinterhoornblazers.

Moonlight Shoppen wordt vrijdag 11 december in Elckerlyc aan de Butzelaarstraat in Luttenberg gehouden. De braderie opent om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Entree en parkeren is beide gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.