Home / archiefcentraal / kerstsamenzang sallandvocaal steunt samenloop voor hoop

kerstsamenzang sallandvocaal steunt samenloop voor hoop

Mannenkoor ‘Salland Vocaal’ uit Raalte houdt op maandag 21 december, voor de zevende keer haar Kerstsamenzang. Samen met de bezoekers worden dan Kerstliederen gezongen. De samenzang wordt afgewisseld door diverse optredens van lokale en regionale koren, groepen of artiesten. De entree hiervoor is gratis. De deurcollecte heeft elk jaar een ander goed doel als bestemming . Dit jaar is de opbrengst bestemd voor  SamenLoop voor Hoop Raalte.

Voorzitter van SamenLoop voor Hoop Raalte, Ed van Houselt, is erg blij met deze donatie. “Ik heb gemerkt, dat ondanks dat deze 24-uurswandelestafette pas op 28 en 29 mei plaats vindt, dit nu al erg leeft onder de Raalter bevolking”. Er hebben zich inmiddels al 8 teams ingeschreven voor dit wandelevenement, met het doel geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ook hebben zich al diverse bedrijven aangemeld om dit evenement te sponsoren, zowel in geld als in natura. Hierbij kun je denken aan het ter beschikking stellen van materialen en/of diensten, een bedrijfsteam  samenstellen en het sponsoren daarvan of  het sponsoren van een loopteam dat zich al heeft opgegeven.

Meer informatie over de kerstsamenzang vind je op www.kerstsamenzangraalte.nl.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.