kerstkranje haarle biedt verrassende route

Voor de achtste keer wordt het Kerstkranje Haarle gehouden op de laatste zondag voor Kerst, op 20 december. Kerstkransje Haarle is een werkgroep van Jeugdraad Haarle. Er kan een tocht worden gewandeld van circa vijf kilometer langs mooie locaties met bijzondere activiteiten en muziek voor jong en oud. Onderweg wordt door Carnavalsvereniging ‘De Sukkewottels’ en Popkoor Puur voor de inwendige mens gezorgd en ook zullen de overheerlijke oliebollen niet ontbreken. De eerste wandelaars kunnen starten om 11.00 uur. De route gaat vanuit Haarle, via verrassende weggetjes, door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Ook kom je dicht langs de Palthetoren.

Medewerking aan deze wandeling wordt onder meer verleend door Thomas Weijenberg. Hij maakt ter plekke houtsculpturen; een eigentijds kerstverhaal door de zes zussen v/d Burg. Daarnaast: Midwinterhoornblazers en –makers, het Haarlese duo Marlijn besten en Mirre Reimert, Kindertheater van Djolien Knobben, Accordeonvereniging Accordeola uit Lemelerveld, Rhythm of Faith, Popkoop Palet uit Luttenberg, vrouwenkoor Eigen Wiese uit Raalte, mannenkoor Germania uit Heeten, Veder uit Lettele, Stichting Marke Haarle die de historische van de Sprengenberg laat zien, Drumband Haarle, Toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ en Scouting Haarle zal weer voor een leuke kinderactiviteit zorgen die de kinderen dichtbij de Haarlese natuur brengt. Ook Oerrr, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat kinderen zelf de natuur laat ontdekken, zal aanwezig zijn. Een draaiorgel en arreslee maken deze compleet.

Kerstkransje Haarle
Datum: zondag 20 december 2015
Starttijd: tussen 11.00 en 13.30 uur
Startplaats: aan de Kerkweg in Haarle, wordt met borden aangegeven
Entree: 5,00 euro per persoon (incl. 1,50 euro verplichte afdracht aan Support for Nature), kinderen t/m 12 jaar 2,00 euro.
Parkeren: gratis

Informatie op staging2.kerstkransjehaarle.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.