Home / archiefcentraal / kerstconcert in protestante kerk heino

kerstconcert in protestante kerk heino

In de Protestantse Kerk in Heino wordt dit jaar weer het kerstconcert gehouden. Op 19 december is de aanvang om 19.30 uur. Om 19.00 uur is de kerk open, waar je verwelkomd wordt door de jeugd van ‘Ons Genoegen’. Toegang is gratis. Wel wordt er een deurcollecte gehouden. Er wordt mooie muziek gemaakt en je mag natuurlijk meezingen. Het concert wordt informeel doorgezet op een locatie op loopafstand van de kerk. Medewerking wordt verleend door het orkest van Ons Genoegen, Heino’s Mannenkoor, Heino Vocaal en Roel Praas op de piano. 

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.