kerstconcert in knusse dorpskerk olst

Zangkoor Nobiz houdt op woensdagavond 23 december een sfeervol kerstconcert met samenzang, mooie woorden en stemmige muziek in de knusse dorpskerk op het kerkplein in Olst. Aan dit concert werken toneelvereniging Herman Heijermans en violisten, zangeres en band van Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe mee.

Om 18.45 uur gaat de kerk open. Drie wijzen uit het oosten verwelkomen je met kerstvuren en warme drankjes. Het concert begint om 19.30 uur. In de pauze kun je eveneens warme drankjes kopen voor één euro per stuk. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Korten en Beautyleen in Olst en Wijhe, bij Vloedgraven Interieur en Decorations of in de kerk zelf. Meer informatie vindt je op staging2.zangkoornobiz.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.