kerstconcert con amore in lemelerveld

De muziekvereniging schrijft: “Licht delen is licht vermenigvuldigen. Wij hopen door onze muziek te delen ook dit ‘licht’ te kunnen verspreiden. Dit jaar is als gastkoor Salland Vocaal, herenkoor uit Raalte, uitgenodigd. Muzikaal worden we ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest.”

De medewerking van sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore, maar inmiddels ook ver buiten Lemelerveld bekend, staat weer garant voor schitterende solo’s. Con Amore zingt onder andere het Magnificat van Domenico Cimarosa en Psalm 117, bewerkt door G.Ph. Telemann. Maar ook kan je genieten van de Stille Nacht Messe van Hans Klier, de Twelve songs of Christmas, Stille nacht en Joy to the World.

Het is een drukke tijd, deze dagen voor Kerst, waarin je kunt kiezen uit veel concerten. “Gelukkig kunnen wij altijd rekenen op een grote groep trouwe ‘fans’”, laat de vereniging weten. Maar ook voor alle anderen uit Lemelerveld en wijde omgeving geldt: je bent de 20e van harte welkom om vanaf 20.00 uur te genieten van een sprankelend concert. De toegang is gratis, maar een vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.