Home / archiefcentraal / kerstactie angeli custodes brugklas carmel college salland

kerstactie angeli custodes brugklas carmel college salland

Brugklas H1C2 van het Carmel College Salland gaat onder leiding van mentor Lisette Weijman donderdagochtend 17 december om 10.30 uur naar woonzorgcentrum Angeli Custodes in Raalte. De leerlingen zorgen daar voor een gezellige kerstactiviteit met de bewoners. Ze doen spelletjes zoals sjoelen en tafelbowling. Bovendien wordt er geschilderd. Voor elke bewoner die aan de activiteit meedoet is er een kerstkaart met een kleine attentie. De activiteit duurt tot circa 12.00 uur. De leerlingen doen dit in het kader van de kerstversieringen van de school, waaraan elke klas zijn eigen invulling geeft. 

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.