jeugdige schakers strijden op toernooi in raalte

Maar liefst 26 jeugdschakers gaan op 28 en 30 december de strijd met elkaar aan op het jeugdschaakkampioenschap van de gemeente Raalte. De deelnemers komen uit Nieuw-Heeten, Heeten, Mariënheem, Heino en Raalte.

Er zijn prijzen te winnen in vier categorieën: ’t/m 8 jaar’, ‘9 t/m 11 jaar’, ’12 jaar en ouder’ en ‘beloften’. De beloften zijn schakers die geen lid zijn van een club.

Belangstellenden zijn die middagen van harte welkom. Het is leuk om jonge schakers enthousiast achter het schaakbord aan het werk te zien. Op beide dagen wordt gespeeld van 14.00 tot 16.00 uur in Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.