Home / archiefcentraal / jeugdige schakers strijden in raalte

jeugdige schakers strijden in raalte

Schaakclub Raalte houdt deze kerstvakantie het Jeugdschaakkampioenschap. Dit kampioenschap wordt gehouden op maandag en woensdagmiddag, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste dag zit er op en op YouTube staat een impressie van de eerste dag.

In totaal worden er acht wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld volgens Zwitsers systeem. Dat wil zeggen dat de deelnemers altijd speelt tegen iemand met een (ongeveer) gelijk aantal punten. Er zijn prijzen in drie leeftijdscategorieën. De wedstrijden worden gespeeld in het clublokaal van de Schaakclub bij het Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

 

 

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.