jeugdige schakers strijden in raalte

Schaakclub Raalte houdt deze kerstvakantie het Jeugdschaakkampioenschap. Dit kampioenschap wordt gehouden op maandag en woensdagmiddag, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste dag zit er op en op YouTube staat een impressie van de eerste dag.

In totaal worden er acht wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld volgens Zwitsers systeem. Dat wil zeggen dat de deelnemers altijd speelt tegen iemand met een (ongeveer) gelijk aantal punten. Er zijn prijzen in drie leeftijdscategorieën. De wedstrijden worden gespeeld in het clublokaal van de Schaakclub bij het Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.