jaime lindeboom wint madhouse darts toernooi

Jaime Lindeboom heeft maandagavond het Madhouse Darts Toernooi in café De Gouverneur in Raalte gewonnen. Dit toernooi dat voor de 30e keer werd gehouden, mag volgens De Gouverneur zelf ‘ook wel het Raalter kampioenschap genoemd worden’.

Titelverdediger Jan-Willem Bannink werd in dit gesloten Raalter toernooi al in de kwartfinales uitgeschakeld door Jaime. In de halve finale won Alfred Tibben van Paul Walraven en in de andere halve finale won Jaime Lindeboom van tweevoudig winnaar Marco Koggel.

De finale was een schitterende partij en werd pas in de laatste leg beslist waarbij beide spelers op een ‘dubbel’ stonden. Deze finale ging over ‘best of 13′ legs. Alfred Tibben gooide in deze finale nog wel twee keer een ‘180-er’, maar dat bleek dus niet voldoende. Over het hele toernooi gezien won Jaime verdiend de titel die hij al een keer eerder opeiste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.