Home / archiefcentraal / jaarlijkse kerstshow groenrijk raalte komt er weer aan

jaarlijkse kerstshow groenrijk raalte komt er weer aan

De jaarlijkse kerstshow van Groenrijk Raalte staat zaterdag 12 en zondag 13 december weer op het programma. Deze dagen wordt er een gezellig horecaplein ingericht waar de bezoekers terecht kunnen voor een kopje koffie of thee en natuurlijk ontbreekt ook de warme chocolademelk met slagroom en de glühwein niet. Bakker van der Most is ook weer aanwezig met de oliebollenkraam. Zaterdag 12 december geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag 13 december van 11.00 tot 17.00 uur. “Tot ziens op deze gezellige kerstshow!”

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.