inschrijving carnavalsoptocht wijhe geopend

De inschrijving voor de carnavalsoptocht in Wijhe is geopend. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op staging2.diekschoevers.nl. Op zaterdag 6 februari gaat de grote optocht in Wijhe onder leiding van carnavalsvereniging de Diekschoevers van start.

Bedenk een leuk thema en doe mee met de carnavalsoptocht. Maak er met familie, vrienden, collega’s, buren of bekenden een leuke optocht van. Ook vindt de carnavalsvereniging het leuk als zich zoveel mogelijk kinderen aanmelden. Eenlingen en kleine groepen kunnen zich op de dag zelf inschrijven. 

De optochtencommissie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zou je graag mee willen helpen met de organisatie van de carnavalsoptocht? Stuur dan een email naar info@diekschoevers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.