inloopbijeenkomst senioren over reizen met het openbaar vervoer

In Heino start een nieuw inlooppunt waar senioren terecht kunnen met vragen over reizen met het Openbaar Vervoer. Zoals: hoe werkt een ov-chipkaart, waar vind ik de routes en tijden, welke bussen hebben een lage instap, hoe vraag ik een abonnement aan etc. Het inlooppunt zal eens per maand open zijn van 14.00 – 15.30 uur.

Het betreft de volgende data:
Maandag 14 december 2015
Maandag 18 januari 2016
Maandag 15 februari 2016
Maandag 21 maart 2016

Er zijn twee ov-ambassadeurs van de provincie Overijssel aanwezig die vragen kunnen beantwoorden. Ook kunnen ze via de computer laten zien waar informatie te vinden is en hoe een ov-chipkaart aangevraagd kan worden. Locatie: Bibliotheek Heino, A.v. Sonsbeeckstraat 1, Heino. De koffie staat klaar. “We hopen op uw komst.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.