Home / archiefcentraal / inloop raalte regelt kerstmaaltijd tweede kerstdag

inloop raalte regelt kerstmaaltijd tweede kerstdag

Tweede kerstdag verzorgt Inloophuis in Raalte een kerstmaaltijd in de grote zaal van het Annahuis. Deze feestelijke bijeenkomst is van 15.00 tot 18.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen is van harte welkom. Opgeven kan tot 22 december bij de vrijwilligers van het Inloophuis of telefonisch bij Annet Bruggeman, telefoonnummer 0572-360290. Volgend jaar is het Inloophuis open op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op vrijdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De nieuwjaarsreceptie is woensdag 6 januari.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.