in beeld heeten gehuld in kerstsfeer

Tijdens het opbouwen was het nog droog, maar tijdens de markt nam de regen de overhand. Toch was het gezellig, druk en hing er een leuke sfeer. Onder andere Sint Cecillia, koor Rejoice, Muziekhandel Droog en Jeaninne van der Linden brachten verwarmende muziek. Dit jaar was ook de ijsbaan geopend. Volop plezier voor jong en oud. 

Samen Heeten, Samen Eten organiseerde de wedstrijd ‘Heel Heeten bakt’. Deelnemers moesten een taart bakken, die tijdens de kerstmarkt werd beoordeeld door een vakkundige jury. Lisette Nikamp had volgens de jury de beste taart gebakken.

Alex Witteveen maakte foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.