Home / archiefcentraal / in beeld heeten gehuld in kerstsfeer

in beeld heeten gehuld in kerstsfeer

Tijdens het opbouwen was het nog droog, maar tijdens de markt nam de regen de overhand. Toch was het gezellig, druk en hing er een leuke sfeer. Onder andere Sint Cecillia, koor Rejoice, Muziekhandel Droog en Jeaninne van der Linden brachten verwarmende muziek. Dit jaar was ook de ijsbaan geopend. Volop plezier voor jong en oud. 

Samen Heeten, Samen Eten organiseerde de wedstrijd ‘Heel Heeten bakt’. Deelnemers moesten een taart bakken, die tijdens de kerstmarkt werd beoordeeld door een vakkundige jury. Lisette Nikamp had volgens de jury de beste taart gebakken.

Alex Witteveen maakte foto’s.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.