hollenboer met nieuw materiaal op de buhne

Höllenboer staat met de voorstelling ‘Op ’n biester’ op zondag 13 december in Elckerlyc Luttenberg. Het gaat om een ‘best of’-programma en het belooft meer dan geweldig te worden. De mooiste liedjes van eerdere voorstellingen worden gecombineerd met nieuw materiaal en natuurlijk zorgt Gerard Oosterlaar weer voor enkele conferences tijdens de show.

Nieuwe hits
Oude hits als ‘Zwat’n’, ‘Jappel, wos en beunties’, ‘Ik hoal van oe’ en ‘Niet veur mie, niet veur oe, maar veur ons’ komen voorbij, maar ook nieuwe liedjes als ‘Geile vla’, ‘De böllies in het bos’ en ‘D’r kan nog meer bie’ worden gehoord. Die laatste twee nummers snijden ook serieuze thema’s aan, zoals de huidige angstcultuur en het vluchtelingenvraagstuk. Maar zoals vaak bij Höllenboer, gebeurt dat op droogkomische wijze.

“Een volledig nieuw programma maken kost ontzettend veel tijd”, vertelt gitarist Bas van den Toren die samen met Oosterlaar en gitarist Hans Nieuwenhuis Höllenboer vormt. “Van elke voorstelling blijven er wel enkele liedjes hangen: de betere liedjes. We vinden het zonde om daar niet meer mee te doen. Daarom combineren we ze in deze voorstelling.”

Luttenbergse première
Höllenboer heeft al enkele keren op de planken gestaan met ‘Op ’n biester’. De voorstelling in Elckerlyc vormt echter wel de Luttenbergse première. Een thuiswedstrijdje dus voor Luttenberger Bas en oud-Luttenberger Gerard. “En dat is toch extra spannend”, stelt Bas. “Als we op andere plekken staan, zijn we doorgaans veel minder gespannen. Voor je eigen publiek wil je het extra goed doen.” Hij begint te lachen. “En juist daardoor gebeuren er vaak onverwachte dingen. De losheid is er niet. We zullen het wel zien.”  

Aanvang is om 14.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.