hoftheater en taveerne tivoli werken samen

Het HOFtheater en Taveerne Tivoli in Raalte bieden in de maanden december en januari bezoekers van vier verschillende theatervoorstellingen de mogelijkheid om er echt een compleet avondje uit van te maken. Tivoli heeft vooraf aan deze voorstellingen een speciaal theatermenu waar bezoekers in het restaurant van kunnen genieten.

Een concert of voorstelling bezoeken in het theater van Raalte is een avond uit, maar vooraf lekker eten in de sfeervolle taveerne maakt het wel helemaal compleet. Een avondje uit, waarbij de bezoeker niet op de tijd hoeft te letten, want dat doet de keuken en bediening van Tivoli. Het is wel belangrijk om uiterlijk 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn bij het restaurant, om van alle drie gangen van het keuzemenu te kunnen genieten.

Het theatermenu is alleen beschikbaar tijdens de voorstellingen van Erwin Nyhoff op 11 december, Soulful X-Mas op 18 december, Rapalje op 23 januari en Enge Buren op 30 januari. Voor deze voorstellingen zijn nog kaarten. Het 3-gangen keuzemenu is normaal gesproken 27,50, maar op vertoon van een theaterticket van één van deze acts op dezelfde avond betaalt de bezoeker 24,50 euro (exclusief drankjes).

Voor meer informatie kunnen bezoekers terecht op de website van het HOFtheater staging2.hofinsalland.nl of die van Taveerne Tivoli staging2.taveernetivoli.nl. Reserveren voor het theatermenu kan via de website of telefonisch: 0572 – 364 187.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.