het dorpscafe van heeten bedankt haar klanten voor 10 jaar bosgoed heeten

Het succesvolle Bosgoed Heeten bestaat tien jaar en dat willen eigenaren Remco en Carmen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zijn diverse acties opgezet om hun klanten te bedanken. “Want dat is wat we willen. We hebben meerdere acties bedacht om echt alle klanten te prijzen. Van een receptie voor onze klanten tot korting met Kerst voor alle mensen die in de afgelopen jaar hun feest bij ons hebben gevierd”, aldus Remco. 

Café en zalen Bosgoed is centraal gelegen in het dorp. Het bedrijf, dat al sinds 1892 bestaat, is niet meer uit het straatbeeld van Heeten weg te denken. Sinds januari 2006 leiden Remco en Carmen de zaak met veel enthousiasme en streven zij er naar alle persoonlijke wensen te verwezenlijken. Het café is voor de meeste Heetenaren een vaste ontmoetingsplek. Met name in het weekend weten velen de weg naar Bosgoed te vinden, waardoor het er altijd gezellig druk is.

“Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het ruime terras van het Sallandse cultuur, waarbij je de keuze hebt om ook de Sallandse producten te proeven. Ook voor catering op locatie kun je bij ons terecht. Van een sjiek diner tot een echt knalfeest, niets is ons te gek. Zo verzorgen wij niet alleen catering op locatie, maar verzorgen we ook al jarenlang met groot succes de catering op grote evenementen als De Sallandse Wandelvierdaagse en de Sallandse Natuurfair. Wij hebben ook eigen mobiele barren, toiletwagen, barkrukken en dergelijke.” 

Bosgoed Heeten beschikt over een zaal die gescheiden kan worden in drie delen waarin meer dan 200 gasten ontvangen kunnen worden. “Je kunt bij ons in de zalen terecht voor elk denkbaar feest. Niet alleen een verjaardag of een bruiloft, maar ook voor een themafeest. Ook de barcompetitie start weer en diverse dj’s en bandjes staan weer op de planning.”

Het keukenteam bereidt zoveel mogelijk met lokale en verse producten. “Neem bijvoorbeeld onze huzarensalade die in Heeten en omstreken bekend is. Van een stamppottenbuffet, high tea’s, workshops, live coocking tot luxe diners, wij koken naar de wens van de klant. Vrijwel alles is mogelijk. Naast de mogelijkheid om met kerst bij ons te komen, kun je ook salades en buffetten voor de feestdagen door ons laten verzorgen.”

Cafetaria
“In onze cafetaria proberen wij er uit te springen. Naast het gebruikelijke wat je kunt krijgen in een cafetaria, hebben wij onze zelfgemaakte producten zoals een berenhap, de rijk belegde Bosgoedburger en onze overheerlijke pizza’s. Daarnaast serveren wij in het eetlokaal al het eten op servies. Wil je na sluitingstijd van het cafetaria alsnog bestellingen ophalen, dan kan dat natuurlijk. Meld je aan de bar in het café en het wordt voor je klaargemaakt. Voor meer informatie/inlichtingen kijk op onze website staging2.bosgoedheeten.nl.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.