Home / archiefcentraal / herinckhof viert 15 jarig bestaan

herinckhof viert 15 jarig bestaan

Daarna volgden er nog meer. In een gezellige middag werden de bewoners verwend met een heerlijk warm en koud buffet. Ook was er voor iedereen een aandenken aan dit heugelijke feit. Vijftien jaar geleden betrokken de eerste bewoners De Herinckhof, of zoals vanmiddag te horen was “dit schitterende complex”. Een aantal bewoners woont er al vanaf het begin. In de loop der jaren zijn er wel wat wisselingen geweest. Toch staat de saamhorigheid nog steeds hoog in het vaandel. Sinterklaas vanmiddag: “Op naar het 25 jarig bestaan.”

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.