Home / archiefcentraal / herdenkingsbijeenkomst in lemelerveld

herdenkingsbijeenkomst in lemelerveld

Zangkoor Voices uit Lemelerveld verzorgt de muzikale omlijsting en tijdens de bijeenkomst worden gedenklichtjes ontstoken. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van je dierbare te plaatsen. Ook is er een tijdelijk gedenkteken aanwezig op de begraafplaats voor diegene die elders begraven of gecremeerd zijn.

De naam van je dierbare kan worden uitgesproken. Deze namen kunnen worden doorgegeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold via 06-20632721 of 0572-372545. Mailen kan ook: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of hendriearnold@hotmail.com.

 

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.