herdenkingsbijeenkomst in lemelerveld

Zangkoor Voices uit Lemelerveld verzorgt de muzikale omlijsting en tijdens de bijeenkomst worden gedenklichtjes ontstoken. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van je dierbare te plaatsen. Ook is er een tijdelijk gedenkteken aanwezig op de begraafplaats voor diegene die elders begraven of gecremeerd zijn.

De naam van je dierbare kan worden uitgesproken. Deze namen kunnen worden doorgegeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold via 06-20632721 of 0572-372545. Mailen kan ook: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of hendriearnold@hotmail.com.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.