Home / archiefcentraal / henny zomer nieuwe voorzitter r o v

henny zomer nieuwe voorzitter r o v

Henny Zomer is de nieuwe voorzitter van het Raalter Ondernemers Verbond (R.O.V.) . Ze wordt de eerstvolgende ledenvergadering voorgedragen. Henny zal zowel de rol als voorzitter op zich nemen, als de taken als centrumadviseur.

“Onbekend zal ik voor velen niet zijn, maar voor degene die mij niet kennen een korte introductie. Ik ben Henny zomer, getrouwd met Marco en al meer dan tien jaar woonachtig in Raalte. Een aantal jaren ben ik betrokken geweest bij het R.O.V. in de activiteitencommissie. Na een carrièreswitch ga ik nu aan de slag als centrumadviseur, gecombineerd met het voorzitterschap van het R.O.V.”

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.