heinose winterfair belooft wat

De zevende Heinose Winterfair wordt op vrijdag 11 december tussen 16.00 en 21.00 uur in en om zaal Oortwijn gehouden. Dit jaar zijn er veel nieuwe standhouders ten opzichte van voorgaande jaren en dat levert een heel gevarieerd aanbod op. Naast de Heinose ondernemers zijn er ook veel particulieren aanwezig met diverse artikelen. Van kerstdecoraties en hobbymateriaal tot brocante en sieraden. Ook buiten is het geheel gezellig aangekleed met kerstbomen, lichtjes en vuurkorven en is de Kerstman aanwezig.

Voor de kinderen zijn vanaf morgen, woensdag 2 december, kleurplaten af te halen bij het Dorpshuus, de Welkoop, Multimate, de Albert Heijn en de Boni. Die kunnen tijdens de Winterfair bij de Kerstman worden ingeleverd. Tegen inlevering van de kleurplaat mag worden gegrabbeld uit een grabbelton.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.