heinose bevolking in actie voor minima

De inwoners van de oude gemeente Heino worden opgeroepen om levensmiddelen te verzamelen voor hun dorpsgenoten die deze waren zeer goed kunnen gebruiken. Alle Heinose kerken gaan zich inzetten om deze mensen te helpen om de kerstdagen ook voor hen bijzonder te maken. Om die reden vragen zij het volgende. Heb je zelf kerstpakketten uitgedeeld en heb je nog enkele over, heb je zelf een pakket gekregen, maar gebruik je diverse producten niet en vul zelf maar aan; alles is welkom. 

Bovendien zijn de Heinose supermarkten Albert Heijn en Boni bereid gevonden om een winkelwagen te plaatsen en in de buurt van de infobalie en ná de kassa’s. In de winkelwagens kun je van 7 tot en met 20 december boodschappen deponeren waarmee de kerken kerstpakketten samenstellen. Te denken valt aan gewone dagelijkse levensmiddelen zoals: macaroni, rijst, bakmeel, soep, koffie, thee of ander drinken, appelmoes, jam, pindakaas et cetera. Het afgelopen jaar zijn ruim honderd pakketten bezorgd. Ook dit jaar wil Caritas Heino graag een aantal mensen laten weten dat zij aan hen denken.

Er zijn twee adressen waar je kerstpakketten kunt bezorgen tot en met zondag 20 december 2015:
–       Oosteinde 21 (achter de fysio) tel: 0572-391882
–       Haverakker 54 tel: 0572-394086

“Bij voorbaat heel hartelijk dank”, aldus de Gezamenlijke Caritassen en Diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.