heino verliest na slappe tweede helft

[tweetwidget type=”single” query=”676059192151646209″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Volgens de trainer van Heino Michel Steggink speelde Heino in de eerste helft goed. Maar was het in de tweede helft niet goed. “In de eerste helft speelden we erg goed in de organisatie. We konden de discipline daarvoor ook opbrengen. De bedoeling was dat we dat in de tweede helft gingen voortzetten. Maar dat deden we niet. En als je de organisatie niet meer goed hebt staan, dan kom je tegen een ploeg als Bemmel in de problemen.”

Heino kwam in de eerste helft ook op voorsprong. Tjidde Koopman was in de vijftiende minuut de doelpuntenmaker voor Heino. In de 67e minuut kwam SC Bemmel weer op gelijke hoogte. In de 74e minuut scoorde SC Bemmel de winnende treffer.

Heino zakt door de nederlaag een plek naar beneden in de Eerste klasse E. Heino staat nu op een elfde plek met vijftien punten. Heino is klaar met de eerste seizoenshelft. Na de winterstop hervat Heino de competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.