heino in slotfase ten onder tegen woezik

In de eerste helft was Woezik volgens Heino trainer Steggink de bovenliggende partij. “Maar dat wisten we wel. Woezik heeft meer kwaliteit. Ze staan ook niet voor niks bovenaan. Maar onze organisatie stond verdedigend prima. Woezik creëerde weinig in de eerste helft. Wij raakten nog wel twee keer de lat.”

Na de pauze nam Heino al snel de leiding. In de 60e minuut scoorde Paul van Dijk namens Heino. “Na de openingstreffer vond ik ons erg onrustig spelen. Woezik stond verdedigend goed. Maar creëerden maar één kans. Dan denk je: de 1-0 vasthouden. En dan ga je alsnog door persoonlijke fouten de mist in. Een vrije trap geven we weg terwijl wij de bal hebben. En een lange bal van achteruit die achter onze verdediging valt. De keeper twijfelt: wel of niet uitkomen. Hij komt dan half uit en de spits van Woezik kopt de bal over onze keeper heen. Waardoor we de wedstrijd met 1-2 alsnog verliezen.”

[tweetwidget type=”single” query=”673518539974836224″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Steggink baalt stevig van de nederlaag. “Als je weinig tot niks weggeeft tegen de koploper. Als je de organisatie goed heb staan. Als je zelf de beste kansen in de eerste helft hebt. En terecht op een 1-0 voorsprong komt. En dan door persoonlijke fouten de wedstrijd uit handen geeft. Dan baal je heel erg.”

Door de nipte nederlaag zakt Heino van de zevende plek naar de tiende plek in de Eerste klasse E. Het blijft op vijftien punten steken. Volgende week zondag wacht voor Heino de laatste wedstrijd voor de winterstop. Heino gaat dan op bezoek bij Bemmel SC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.