heino a2 is de trotse herbstmeister

Nu het kampioensfeest gevierd is en de katers zo goed als verdwenen zijn is het tijd om terug te blikken op het succesverhaal. Volgens Heino-A2 verdediger Krijn Antonissen komt het vooral door de mentaliteit van de spelersgroep. “We hadden voorafgaand aan het seizoen het kampioenschap als doelstelling. We hebben elke training ons in het zweet gewerkt en tijdens elke wedstrijd met ons hart gevoetbald. Dan is het vanzelfsprekend dat je kampioen wordt.”

De toekomst ziet Antonissen rooskleurig in. “We speelden het laatste gedeelte van de competitie als een geoliede machine. Als we dit na de winterstop kunnen doortrekken, staan we in de zomer opnieuw met onze beschonken harses het kampioenschap te vieren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.