heeten verliest van hekkensluiter

Trainer Alex Booij kijkt terug op een slechte wedstrijd van zijn ploeg: ‘Buiten het verlies om is dit de eerste wedstrijd waarvan ik vind dat de ploeg erg slecht heeft gespeeld. Het liep vandaag gewoon niet en dat kan soms nou eenmaal voorkomen.’

Als neutrale toeschouwer was het een zeer bedroevende wedstrijd om te kijken volgens Booij. Zowel zijn ploeg als die van s.c. Brummen lieten slecht voetbal zien. Booij: ‘Na 20 á 30 minuten voetballen in de tweede helft krijgen wij twee grote kansen die er niet in gaan. Dan krijgen we vijf minuten voor tijd door een fout achterin de 0-1 om onze oren. Een beeld dat helemaal in deze wedstrijd past volgens mij.’

De eerst helft van het seizoen zit er bijna op en de Heeten trainer kijkt met gemengde gevoelens terug. Zeven á acht ploegen zitten qua niveau zeer dicht bij elkaar wat terug te zien is op de ranglijst. S.v. Heeten heeft een zeer jonge ploeg zonder routines. Volgens Booij missen ze de durf om te voetballen. ‘Ze moeten leren om fouten te mogen maken. Niet elke pass kan goed overkomen. Van fouten leer je en word de ploeg uiteindelijk alleen maar sterker’, geeft Booij aan. Een goed aandachtspunt voor de tweede seizoenshelft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.