Home / archiefcentraal / heemspelers nemen mans flink in de maling

heemspelers nemen mans flink in de maling

In het toneelstuk wordt Mans door zijn medespelers in de maling genomen. Tijdens een avondje stappen brengt Mans, zo galant als hij is, een dame naar huis vanwege haar lekke fietsband. Als hij had geweten wat daarna zou gebeuren… Er volgen scenes met boze mannen, beeldhouwers en twee heel kunstzinnige dames die het toneel op hobbelen, met de nodige hilariteit tot gevolg.

Tijdens de pauzes was een loterij met in de laatste pauze een prijsuitreiking. Aan het einde van de voorstelling kon je gezellig na praten onder het genot van een biertje en een gehaktbal. Het blijspel werd neergezet door: Arjan Veltmaat, Lenny te Wierik, Alex Bruggeman, Wilhelmien Alferink, Ulbo Schots, Peter Obdeijn, Betty Kolkman, Marieke Oosterwechel en Lise Groote Wolthaar en werd geregisseerd door Jan Cents. In maart 2016 voeren de Heemspelers het stuk nog een keer op in Het Roode Hert in Dalfsen.

Lijkt het jou leuk om ook mee te spelen in het volgende toneelstuk, of vind je het leuk om foto’s te maken, te filmen of te helpen met decorbouw? Neem dan contact op met De Heemspelers. Kijk voor meer info op www.heemspelers.nl

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.