Home / archiefcentraal / hans nijboer zondag trainer rohda raalte

hans nijboer zondag trainer rohda raalte

Hans Nijboer staat zondag aan het roer bij Rohda Raalte tijdens de thuiswedstrijd tegen Quick ’20. De assistent-trainer neemt in de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft de taken over van Martin Drent. Rohda Raalte en Drent besloten dinsdagavond naar eigen zeggen in goed overleg om de samenwerking per direct te beëindigen. Reden is de tot nu toe zeer moeizaam verlopen eerste competitiehelft.

Zowel de club als de trainer verwachten geen verbetering in het restant van de competitie, dus besloten ze dat het beter was dat de wegen zouden scheiden. “We hebben woensdag een goed gesprek gehad”, laat voorzitter Paul Ruiter weten. “Na afloop heeft Martin de spelersgroep laten weten dat hij per direct zijn functie neerlegt.”

Drent laat op Facebook weten: “Na een fantastische eerste seizoen, hebben we het nu erg lastig. Desondanks kijk ik met warme gevoelen terug.

Opvolging
Wie Drent gaat opvolgen, is nog niet bekend. “We gaan in de winterstop op zoek naar een oplossing. Maar eerst hebben we zondag nog een belangrijke wedstrijd. Hans Nijboer heeft niet de papieren om hoofdtrainer te worden, maar voor het tijdelijk waarnemen is dat geen probleem”, besluit Ruiter.

Rohda Raalte neemt het zondag in eigen huis op tegen Quick ’20. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.